אנחנו מתחילים את היום לרב בג’ינגול – מתארגנים, לוקחים את הילדים למסגרות ומגיעים לעבודה אחרי שהמתנו בפקקים ובלחץ לא לאחר.
יום העבודה מתחיל- טלפונים, מיילים וכמובן פגישות.
נכנסים לחדר הישיבות והבטן מתחילה לקרקר.
כוס קפה ביד ועל השולחן קרואסונים עם שוקולד ומשם הבחירה קלה – ברור שנאכל לפחות אחד.
הנה כמה אפשרויות לכיבוד בחדרי ישיבות שיאפשרו לעובדים לבחור באפשרות בריאה יותר:
- צלחת ירקות, קרקרים מלאים, עם טחינה בצד.
- צלחת עם פירות העונה
- כריכונים בריאים: לחם מדגנים מלאים עם ממרח קטניות/טחינה/ אבוקדו/ גבינה/ ביצה..
עם ירקות - מוזלי מוגש במנות אישיות
- בימי החורף הקרים: מרק סמיך ועשיר בכוס
אני מניחה שיש לכם את הרצון לפנק את העובדים במאכלים עתירי סוכר, אולם יחד עם זאת העובדים שלנו זקוקים לאפשריות בחירה שמיטיבות עם הבריאות שלהם.
אקנח בהמלצה שתאפשר את תחילתו של השינוי- תחשבו על צעד אחד שיכול לקרב אתכם לעבר מטרה. למשל: הורדת משקאות מתוקים והחלפתם בקערת פירות 🙂
אשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה/ תהייה.
שלכם,
לאה.