ליווי לאורח חיים בריא בארגונים
*ניתן לקיים בזום
עוגיות בפינת הקפה, מאפים בחדרי הישיבות וחוסר מידע לגבי הרכבת ארוחת צהרים מאוזנת– כל אלו תורמים לעליה במשקל, לשינויים במדדי דם (סוכר, שומנים גבוהים בדם, מחסורים תזונתיים שגורמים לאנמיה), לעייפות ותפקוד ירודים ועוד.
אני מזמינה אתכם להוביל שינוי בריאותי בארגון שלכם ולהשקיע ברווחת העובדים.
במסגרת השירות ובהתאם לצרכי הארגון:
1
בניית תכנית עבודה עם מנהל/ת משאבי אנוש או מנהל/ת משרד המתואמת לצרכי העובדים ולאופי הארגון.
2
הדרכה למנהל/ת משאבי אנוש ומנהל/ת רווחה באשר לכיבוד שמוגש לעובדים.
3
במידה ויש חדר אוכל אצלכם בארגון- ייעוץ והדרכה לטבח/שף.
4
שולחן עגול – חשוב שהעובדים יהיו מחוברים לתהליך ולכן הם ייקחו חלק פעיל בקבלת החלטות ויביאו רעיונות כיצד אפשר לחולל שינוי בריאותית בארגון. למשל: החלטה על קבוצת כדור-קשת.
5
פגישות ייעוץ פרטניות עם עובדים שמעוניינים לקבל ליווי אישי.
6
סדנת בישול חווייתית לעובדים. ניתן לתאם פגישת היכרות לשם התרשמות ומיפוי צרכים.
* ניתן לתאם פגישת היכרות לשם התרשמות ומיפוי צרכים.